Окупанти вдарили по Чугуївському району

Обстрілом пошкоджено навчальний заклад.

За добу одна людина загинула, ще одинадцять постраждали.

У понеділок 21 серпня російські військові завдали удару по селу Вовчанські Хутори у Чугуївському районі. Обстріл здійснили близько 8:00. Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

«Пошкоджено навчальний заклад. Інформація щодо постраждалих встановлюється», — розповів Синєгубов.

Минулої доби під обстрілом перебували Харківський, Чугуївський і Куп’янський райони. Упродовж усього дня росіяни били по Куп’янську з артилерії. Через обстріли у Куп’янську постраждали 11 людей, серед них — фельдшер «швидкої», який допомагав пораненим. Пошкоджень зазнали приватні будинки, підприємства, відділення «Нової пошти», заклад освіти.

Окрім Куп’янська, окупанти обстріляли Колісниківку у Куп’янському районі. Там пошкоджений приватний будинок і газопровід.

На Чугуївщині у неділю був обстріляний Вовчанськ. Під час обстрілу загинув 71-річний чоловік. Пошкоджений приватний будинок, квартира та будівля закладу охорони здоров’я.

Через обстріли Харківщини учора сталося вісім пожеж. Уранці рятувальники гасили пожежі у Куп’янську та Вовчанську. Інші пожежі були протягом дня також у Куп’янську.

Близько 14:00 зайнялися п’ять автівок. Після удару о 17:45 виникла пожежа у спортзалі. Площа, на яку розповсюдився вогонь, склала сім квадратних метрів. Рятувальники ліквідували вогонь за пів години.

Після 19:00 зайнявся приватний будинок. Співробітники Держслужби України з надзвичайних ситуацій не змогли виїхати на гасіння вогню через повторні обстріли. Ще дві пожежі у Куп’янську сталися о 21:10 і 22:05. 

«В обох випадках горіли приватні оселі на площах 20-30 кв.м. Останню ліквідували о 23:00. Жертв та постраждалих немає», — розповіли у ГУ ДСНС у Харківській області.

Обстріл Куп’янська 20 серпня. Фото: ГУ ДСНС у Харківській областіОбстріл Куп’янська 20 серпня. Фото: ГУ ДСНС у Харківській області

Як писав KharkovNEWS.info, 19 серпня внаслідок обстрілів росіянами Куп’янського району горіла господарча споруда у приватному секторі та трава. Окупанти з важкої артилерії вдарили по приватному сектору села Колісниківка.

Джерело

Новости Харькова