Окупанти скаржаться, що їм будь-що треба захопити Куп’янськ

ГУР Міноборони перехопило телефонну розмову загарбників.

Окупанти невдоволені командиром, який наказує захопити Куп’янськ попри великі втрати в особовому складі.

Головне управління розвідки Міністерства оборони України перехопило телефонну розмову російського окупанта, імовірно, із другом. Відповідний аудіозапис опубліковаои в офіційному Telegram-каналі ГУР Міноборони.

Із телефонної розмови зрозуміло, що російський окупант воює у Харківській області, на Куп’янському напрямку. Телефоном він розповідає про жорстоке поводження командира. За його словами, він дав наказ висувати уперед мобілізованих, нікого не жаліти та будь-яким шляхом захопити Куп’янськ. Окупанти обурені ставленням командира, вони не знають, чи залишаться у живих. 

Військовий-окупант каже, що в його підрозділі мала проходити ротація, проте її так і не було. Командир сказав — узяти Куп’янськ. Його друг телефоном розповів, що син знайомого добровільно пішов воювати проти України й у його підрозділі наразі залишилося із понад 200 людей лише троє.

Перехоплена телефонна розмова:

— Подходим к Купянску. Тут п*зда, Саня. У нас Утес командир. Он сказал, либо 200-й, либо никакой домой. Ему еб*ло разнесется каждому. Тот, кто выйдет из нас, кто останется живой, ему каждый еб*ло разнесет. 

Он приехал и сказал: «Не жалейте «мобиков», вперед пускайте их, нах*й». Все контрактники, кто подписал контракт, кто отказался, сразу напрямую, на передовую. Здесь у нас тоже, на передней линии штурмов. Саня, я тебе говорю, тут п*зда, тут ж*па. Я своей не говорю, не рассказываю них*я. Вчера авиация по нам так сработала, я в ах*е был. Своя.

— Верю, Саня, верю.

— Они все рукож*пые, бл*дь. Молодежь насажали и х*ярят. У нас вот Купянское направление. Возьмете усы. Там все, дорога домой. 

— Будет ротация, да, типа того?

— Да. Мы взяли. Вот стоим сейчас кое-как, пытаемся удержать это. Нам новая задача — взять Купянск. 

— Нашли, бл*дь, вагнеров, нах*й.

— У нас 200-х, Саня, там п*зда. 

— Я вчера с Печенью разговаривал. У него ж сын-то тоже добровольцем пошел, нах*й. Вот из 240 человек их осталось трое. Три раза контуженный. Его посадили на бензовоз. 

Як писав KharkovNEWS.info, окупанти жаліються, що не можуть захопити українські території через міцну оборону Збройних сил України. Головне управління розвідки Міністерства оборони України перехопило телефонну розмову російського окупанта з матір’ю. Загарбник телефоном скаржиться, що російська армія не може захопити Іванівку й тим паче не зможе — Новоселівку та Куп’янськ.

Джерело

Новости Харькова