Нові спроби наступу: окупанти атакують позиції ЗСУ в Харківській області

Загарбники зазнали втрат.

На Куп’янському напрямку росіяни намагаються прорвати оборону ЗСУ, на Слобожанському — обстановка без змін.

Минулої доби російські окупанти проводили безуспішний наступ у районах населених пунктів Дворічна та Гряниківка (Куп’янський район). Про це повідомили у Генеральному штабі Збройних сил України.

За інформацією голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, під час спроби наступу загарбники відступили з втратами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни добудували «оборонну засічну лінію» на кордоні з Харківщиною

На Куп’янському напрямку за добу були обстріляні території населених пунктів Гряниківка, Масютівка, Куп’янськ, Крохмальне та Новоселівське у Харківській області. Окупанти здійснювали обстріли з артилерії.

На Слобожанському напрямку обстановка не змінюється. Росіяни продовжують роботи з інженерного обладнання своїх позицій у прикордонних районах Бєлгородської області. Минулої доби обстріляли на цьому напрямку Стрілечу, Глибоке, Лук’янці, Гатище, Вовчанськ та Кіндрашівку.

Як писав KharkovNEWS.info, військовий оглядач групи “»Інформаційний спротив» Олександр Коваленко припустив, що росіяни спробують атакувати прикордонні села Харківської області, але найближчим часом не матимуть успіху.

Джерело

Новости Харькова