Неподалік Куп’янська окупанти атакують більше, ніж у Бахмуті

За добу на Куп'янському напрямку ворог здійснив десять авіаударів.

Найбільше обстрілів на Сході України зафіксовано на Лимано-Куп’янському напрямку.

Російські окупанти за минулу добу завдали понад 500 ударів по позиціях української армії на Лимано-Куп’янському напрямку. Обстріли здійснювали з артилерії та авіації. Українська армія дала відсіч. Росіяни понесли втрати у живій силі та техніці. Про це повідомив в ефірі національного телемарафону заступник командувача Східного угрупування військ ЗСУ зі стратегічних комунікацій Сергій Череватий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хоч би що не планували на Куп’янському напрямку, знищимо ворога — Зеленський

«Лідером за атаками і за артилерійськими обстрілами зараз є Лимано-Куп’янський напрямок, де 559 разів ворог бив по нас артилерією різною, десять бойових зіткнень відбулося, десять авіанальотів. 70 окупантів там були знищені, 55 поранені. І також знищено БМП-2, дві гаубиці «Гіацинт-Б», а також дрон-камікадзе «Ланцет», склад з боєприпасами та три авто, які підвозили ці боєприпаси», — розповів Череватий.

Як писав KharkovNEWS.info, Росія використовує на Куп’янському напрямку таку ж тактику, як у Бахмуті. Головною силою для атак служать так звані штурмові роти «Штурм Z». До їхнього складу входять люди, що мають проблемі із законом. Їх використовують, аби виснажити оборону українських захисників.

Джерело

Новости Харькова