На війні загинув мешканець громади у Харківській області

Україну захищав житель Валківської громади.

Руслану Ведмідю було 27 років.

12 січня під час запеклого бою із російськими загарбниками загинув мешканець Валківської громади Руслан Ведмідь. Про це повідомили у Валківській міській раді.

За інформацією Валківської міськради, Руслан Ведмідь народився 21 жовтня 1995 року. З 2002 року навчався у Високопільській школі, де закінчив дев’ять класів. Після школи проходив навчання у Харківському електромеханічному технікумі. 

У 2016 році Руслана Ведмідя призвали до армії. Під час повномасштабного вторгнення Росії пішов захищати Україну 5 березня. Руслана Ведмідя згадують як щиру людину, завжди готову прийти на допомогу.

«Був відповідальним, активним, працелюбним, товариським, доброзичливим юнаком, завжди приходив на допомогу. Друзі назавжди запам’ятають його як умілого організатора будь-якої справи, комунікабельного, освіченого, щирого, товариського», — зазначили у Валківській міськраді.

У Руслана Ведмідя залишилася мати. Попрощалися з військовим 20 січня о 13:00.

Як писав KharkovNEWS.info, 13 січня у лікарні Дніпра помер військовий із Харківської області Олег Бєлов. Останнім місцем бою для нього став Бахмут (Донеччина). Військовому було 25 років.

Джерело

Новости Харькова