На війні загинули навідник та оператор із Харківщини

Україну захищали жителі Чугуївського та Лозівського районів.

Максимові Тарасенку було 30 років, Олександру Панкеєву — 40 років.

Неподалік села Левадне у Запорізькій області загинув військовий із Харківщини Максим Тарасенко. Це сталося ще 5 червня 2023 року, проте його загибель підтвердилася лише зараз.

За інформацією печенізького селищного голови Олександра Гусарова, народився Максим Тарасенко 10 лютого 1993 року. Жив у Печенізькій громаді Чугуївського району. У Збройних силах України служив навідником механізованого відділення

«Наш Герой мужньо давав відсіч російським окупантам та завжди був відданий військовій присязі. Навіки 30… Щирі співчуття рідним і близьким захисника України. Світлий спомин про нашого Героя назавжди залишиться у наших серцях!», — зазначив Гусаров.

Максим Тарасенко. Фото: Олександр Гусаров

Олександр Панкеєв під час війни долучився до ЗСУ, був оператором відділення безпілотних авіаційних комплексів розвідувального взводу, солдатом. Він загинув 5 листопада під час виконання бойового завдання біля Кліщіївки (Донецька область).

Олександр народився 16 червня 1983 року у Харкові. Закінчив школу №105, потім вступив до Харківського національного університету радіоелектроніки. Попрощаються із захисником 15 листопада.

«Олександр Панкеєв був щирою, чесною, порядною, доброю та надзвичайно розумною людиною, справжнім чоловіком. На момент гибелі йому було 40 років. У Героя залишилась любляча донечка. Щирі співчуття рідним та близьким Олександра! Вічна Слава та пам’ять Герою!», — написав у своєму Telegram мер Первомайського Микола Бакшеєв.

Олександр Панкеєв. Фото: Микола Бакшеєв

Як писав KharkovNEWS.info, на війні загинув колишній хокеїст, офіцер розвідки 92-ї бригади Макар Єрофєєв. Йому було 24 роки.

Джерело

Новости Харькова