На одній із ліній харківського метро тимчасово зупинили рух

Потяги не курсують "червоною" гілкою.

Рух припинили через технічні причини.

Близько 10:00 13 березня у Харкові тимчасово призупинили рух потягів Холодногірсько-заводською лінією. Про це повідомив KharkovNEWS.info прессекретар комунального підприємства «Харківський метрополітен» Олексій Бітнер.

«Тимчасове призупинення руху пов’язано з енергетичною ситуацією. Рух буде відновлено, як тільки матимемо змогу», — пояснив Олексій Бітнер.

Мешканців Харкова просять із розумінням поставитися до технічних проблем.

Нагадаємо, 9 березня близько 4:00 Росія завдала масованого ракетного удару по Харківській області. Під обстріл потрапили об’єкти критичної та цивільної інфраструктури та будинки. Після ракетної атаки у Харківській області вимкнулося світло. Харків залишився повністю знеструмленим, по області світло частково було.

Електротранспорт зупинився, на маршрути вивели автобуси. Харківський метрополітен відновив роботу у неділю 12 березня. Інтервал руху на всіх лініях метро становив 15 хвилин. Однак після цього метро вже призупиняло роботу. Трамваї та тролейбуси поки не запустили. Через це розробили нову схему роботи муніципальних автобусів, яка впроваджується на час роботи метро та знеструмлення наземного електротранспорту.

Джерело

Новости Харькова