На Харківщині відбили атаку дронів

Пошкоджений склад і техніка цивільного підприємства.

Під атаку ударними дронами потрапила Ізюмщина.

У ніч на 6 жовтня росіяни атакували Україну ударними дронами типу «Шахед» із мису Чауда (тимчасово окупований Крим). Усього зафіксували пуски 33 безпілотників, вони пересувалися групами у бік півдня, сходу та центральних регіонів. Українські захисники знищили 25 ударних безпілотників, у тому числі у Харківській області.

«До відбиття повітряної атаки залучено винищувальну авіацію, зенітні ракетні війська, підрозділи мобільних вогневих груп та радіоелектронної боротьби. Силами та засобами Повітряних Сил, у взаємодії із ППО Сил оборони України, знищено 25 «Shahed-131/136″, зокрема у межах Одеської, Миколаївської, Харківської, Дніпропетровської, Черкаської та Житомирської областей», — розповіли у Повітряних силах Збройних сил України.

За інформацією голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, під дронову атаку у Харківській області потрапило село Піски-Радьківські Борівської громади Ізюмщини. Обстріл здійснили уночі. Унаслідок нього пошкоджена будівля та техніка цивільного підприємства.

Як писав KharkovNEWS.info, 6 жовтня близько 7:00 росіяни обстріляли Харків. Під обстріл потрапили Київський та Основ’янський райони. Загинули двоє людей — бабуся з 10-річним онуком. Постраждали 28 людей, у тому числі 11-місячний хлопчик (брат загиблого хлопця).

Джерело

Новости Харькова