На Харківщині попрощалися із прикордонником

Військовий із Чугуєва загинув під час мінометного обстрілу.

Антон Болсун захищав Харківщину та Донеччину.

26 лютого у Чугуєві попрощалися із військовим Антоном Болсуном. Він служив у підрозділі протиповітряної оборони прикордонників та загинув 21 лютого під час мінометного обстрілу російських загарбників. Антону Болсунову було 36 років.

За інформацією Чугуївської міської ради, народився Антон Болсун 6 січня 1988 року у Чугуєві. У 2005 році він закінчив місцеву школу №8. Під час повномасштабного вторгнення брав участь у контрнаступі на Харківщині, обороняв країну на Бахмутському напрямку, після цього знову повернувся до Харківської області. У захисника залишилася родина. Поховали його на Алеї пам’яті.

«Останнім часом Антон Болсун проходив службу в підрозділі ППО прикордонників в Харківській області, працював із переносним зенітно-ракетним комплексом. Раніше служив в підрозділах, що брали участь у контрнаступальній операції зі звільнення Харківщини восени 2022 року. Потім брав участь у боях на Бахмутському напрямку як фахівець з РЕБ і протидронної роботи. Після трьох місяців запеклих боїв на Бахмутському напрямку підрозділ, в якому служив Антон, був виведений в Харківську область. 21 лютого 2024 року боєць-прикордонник загинув в результаті мінометного обстрілу окупантів», — розповіли у Чугуївській міськраді.

Як писав KharkovNEWS.info, на фронті загинув BMX-атлет, доброволець харківського підрозділу ТРО. Олександр «Магелан» Парвадов загинув на Запорізькому напрямку. Йому було 32 роки.

Джерело

Новости Харькова