Мисливців за шахедами на Харківщині посилили

Автівки отримав полк особливого призначення МВС.

На машини установлять кулемети для знищення російських дронів.

Дергачівська громада передала полку поліції особливого призначення Головного управління Нацполіції у Харківській області три нові повнопривідні пікапи JAC. Бійці полку займаються знищенням російських безпілотних літальних апаратів. Патрулі мисливців зможуть заступити на чергування після того, як на пікапі встановлять кулемети.

«Найближчим часом на автівки будуть встановлені турелі для кріплення кулеметів, після чого вони приступлять до бойового чергування. Спільними зусиллями створюємо умови для захисту нашого неба від ворога. Дякую усім, хто допомагає!», — зазначив начальник Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслав Задоренко.

Нагадаємо, мобільні групи для боротьби із російськими дронами на Харківщині почали готувати восени минулого року. Це кілька десятків мобільних груп із транспортом та відповідним оснащенням, які оперативно реагують на переміщення ворожих цілей і підсилюють роботу сил протиповітряної оборони.

Як писав KharkovNEWS.info, Харківщині обіцяють посилення захисту повітряного простору. Чергове технічне поповнення сил протиповітряної боротьби має відбутися найближчим часом.

Джерело

Новости Харькова