Мешканці Харківщини отримають нові квитанції за газ

Зміни будуть тільки в паперових квитанціях.

Нові квитанції надійдуть у квітні за спожитий газ і розподіл у березні.

Газопостачальна компанія «Нафтогаз України» та товариство з обмеженою відповідальністю «Газорозподільні мережі України» об’єднали паперові квитанції за споживання та розподіл газу в одну. 

«Уже у квітні клієнти ГК «Нафтогаз України», а також Кропивницької філії «ГАЗМЕРЕЖІ», АТ «Дніпрогаз», АТ «Харківгаз», АТ «Харківміськгаз», «АТ Криворіжгаз» і АТ «Донецькоблгаз» отримають березневі рахунки та матимуть можливість переконатися, наскільки це зручно та комфортно», — розповіли у «Харківміськгазі».

Тепер у єдиному документі будуть відображені усі реквізити, індивідуальні QR-коди та інформація щодо варіантів передачі показань і оплати. Завдяки зменшенню паперових квитанцій скоротять витрати на друк і доставку, а також будуть збережені дерева, які вирубують для отримання паперу. Однак об’єднані квитанції будуть лише у паперовому вигляді.

«Зверніть увагу! В особистому кабінеті my.gas.ua електронні квитанції надходитимуть абонентам без зміни», — пояснили у «Харківміськгазі».

Дізнатися інформацію у компанії «Харківміськгаз» можна за номерами телефонів:

  • +38 066 300 28 88
  • +38 098 300 28 88
  • +38 093 300 28 88

Як писав KharkovNEWS.info, компанія «Харківміськгаз» перейшла до групи «Нафтогаз України». Тому клієнтів у Харкові перевели на сервіси обліку «Нафтогазу». Особові рахунки клієнтів та реквізити для сплати за послугу з доставки газу залишилися незмінними.

Джерело

Новости Харькова