Харків’ян запрошують на роботу до комунального підприємства

Відкриті 34 вакансії.

Найбільша зарплатня складає понад 21 000 гривень.

Комунальне підприємство «Харківводоканал» запрошує мешканців міста на роботу. У КП потрібні робітники й інженерно-технічні фахівці. Співробітників не вистачає, оскільки через війну навантаження побільшало. Кандидатам обіцяють своєчасну зарплатню та повний соцпакет. Також «Харківводоканал» готовий за потреби навчати необхідній професії.

«Через безперервну ворожу агресію значно зросло виробниче навантаження на працівників підприємства. Насамперед не вистачає слюсарів аварійно-відновлювальних робіт, слюсарів-сантехніків, електрогазозварників, монтажників зовнішніх трубопроводів та представників будівельних професій», — пояснили у КП «Харківводоканал».

У КП відкриті 34 вакансії, управління КП «Харківводоканалу» шукає людей десяти професій. Зарплатня стартує від 8610 гривень (діловод) до 13 996,10 гривні (електрогазозварник п’ятого розряду).

Комплексу спецмашин і механізмів потрібен лише машиніст автовишки та автогідропідіймача п’ятого розряду. Йому обіцяють від 11 915 гривень до 14 922 гривень. У комплексі «Харківводовідведення» є 20 вакансій. Найменша зарплатня буде в обхідника водопровідно-каналізаційної мережі другого розряду — 7097-7381 гривня. Найбільше платитимуть слюсарю аварійно-відновлювальних робіт шостого розряду — 15 350-21 085 гривень.

Також співробітники необхідні у комплекс з перекачування та очистки стічних вод. Там є три вакансії. Найменшу зарплатню платитимуть покрівельнику рулонних покрівель та покрівель зі штучних матеріалів третього розряду — 8437 гривень, найбільшу — муляру п’ятого розряду (13 558 гривень).

Перелік: КП «Харківводоканал»

Як писав KharkovNEWS.info, мер Харкова Ігор Терехов пропонує роботу у Харкові. Потрібні фахівці з різних галузей. Зокрема, комунальні підприємства міста шукають водіїв, зварювальників та представників інших робочих професій.

Джерело

Новости Харькова