Харків’янин вбив жінку сокирою через борг у 7000 гривень

Зловмиснику загрожує до 15 років ув’язнення.

Щоби не повертати гроші, чоловік скоїв вбивство.

Подія сталася у Салтівському районі Харкова. Тіло загиблої знайшла донька. Лікарі констатували смерть жінки від множинних ударів по голові. Померла проживала сама, у квартирі були розкидані речі.

За даними слідчих, раніше жінка позичила у борг знайомому 7000 гривень. Під приводом повернення частини боргу чоловік прийшов до потерпілої. З собою у сумці він приніс сокиру. Під час розмови чоловік дістав з сумки сокиру та почав бити жінку по голові. Загалом він наніс їй 6 ударів. Впевнившись, що вона не дихає, він обшукав квартиру, зачинив її ключами потерпілої та втік.

Поліцейські затримали зловмисника — 43-річного місцевого мешканця. За місцем проживання нападника правоохоронці вилучили сокиру, одяг та ключі від квартири потерпілої.

Чоловіка затримали та повідомили про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 (убивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років. 

Як писав KharkovNEWS.info, на Харківщині компанія пияк вбивала людей і ховала їхні тіла. Чоловіків убили, тіла викинули за територію будинку.

Джерело

Новости Харькова