Діти знайшли у лісопосадці в Харкові патрони від автомата Калашникова

Хлопців з боєприпасами помітили перехожі.

Брати 10 і 12 років розбирали патрони.

У вівторок 2 травня до поліції звернулися перехожі й повідомили про те, що по проспекту Героїв Сталінграда діти граються патронами від автомата Калашникова (АКС-74). За адресою виїхали співробітники ювенальної превенції. Про це повідомили у Головному управлінні Нацполіції у Харківській області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Житель Харківського району погрожував знайомим боєприпасом

Поліцейські встановили, що двоє братів 10 та 12 років знайшли три патрони у лісопосадці й стали їх розбирати. На місце викликали батька хлопців — 42-річного чоловіка. Як з’ясувалося, його вже притягували до відповідальності за те, що не слідкує за дітьми.

«Діти часто залишаються без нагляду, жебракують, миють автомобілі, просять гроші у водіїв, не відвідують навчання. Батько неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності за невиконання своїх батьківських обов’язків», — розповіли в поліції.

Із родиною поліція провела профілактичну бесіду й склала адмінпротокол за ст. 184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Фото: ГУ Нацполіції у Харківській областіФото: ГУ Нацполіції у Харківській області

Як писав KharkovNEWS.info, у Харкові батьки добу не пускали дитину додому. 15-річну дівчину вигнали батьки, які пиячать.

Джерело

Новости Харькова