Дітей з Куп’янської громади відправили на відпочинок до Польщі

Дітлахи проведуть тиждень у Кракові.

До готельно-розважального комплексу у Кракові відправили 30 маленьких мешканців Куп’янської громади, яку щодня обстрілюють російські війська.

Семиденна програма дитячого відпочинку передбачає проживання у готелі на території парку розваг, повноцінне харчування, відвідування аквапарку, пізнавальні екскурсії містом та оздоровчі заходи, — повідомили у Харківській обласній військовій адміністрації.

Поїздку організували Харківська ОВА, Куп’янська РВА, житомирська громадська організація «БратуБрат» та одна з харківських будівельних компаній. 

Раніше малечу із Куп’янського та Ізюмського районів відправили на відпочинок у Закарпаття. 47 дітей від 8 до 12 років 10 днів житимутьв одному з літніх таборів Закарпаття, де їм забезпечать триразове харчування, арт-терапію, а також екскурсії.

Станом на 19 серпня, з території Куп’янського району евакуювали 542 людини, з них 144 дитини.

Як писав KharkovNEWS.info, 9 серпня у Куп’янському районі оголосили обов’язкову евакуацію з 53-х населених пунктів, які знаходяться близько до зони бойових дій. Це — лівий берег Куп’янської міської громади, Кіндрашівська, Дворічанська, Курилівська і Петропавлівська сільські громади. 

Джерело

Новости Харькова