Через обстріли у Харківській області пошкоджені ферма і будинки

Окупанти обстрілювали Ізюмський, Харківський та Куп'янський райони.

Росія гатила по Харківщині з мінометів, артилерії й танків.

Минулої доби унаслідок обстрілів пошкоджені будинки та ферма. Постраждалих за добу немає. Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Зокрема, близько 14:00 3 липня під обстріл окупантів потрапило село Чернещина у Борівській громаді, тут була пошкоджена ферма.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Три штурми та 12 авіанальотів здійснили росіяни на Куп’янському напрямку

За двадцять хвилин росіяни вдарили по селищу Козача Лопань у Дергачівській громаді (Харківський район). Обстріл вели з танків, під удар потрапив житловий сектор. У селищі зафіксували близько десяти вибухів, там пошкоджені приватні домоволодіння.

Також удень Росія ударила по селу Петропавлівка на Куп’янщині, ввечері мінометних ударів завдали по Колісниківці (Шевченківська громада).

Загалом за добу на Слобожанському напрямку обстріляли понад десяти населених пунктів, зокрема Ветеринарне, Козачу Лопань і Бударки. На Куп’янському напрямку під вогнем опинилися понад 15 населених пунктів, серед яких — Петро-Іванівка, Новомлинськ і Куп’янськ. Пожеж минулої доби, спричинених обстрілами, не було.

Як писав KharkovNEWS.info, 2 липня Росія завдала авіаудару у районі села Плетенівка у Вовчанській громаді. Загалом на Слобожанському напрямку були обстріляні понад 30 населених пунктів.

Джерело

Новости Харькова