Через обстріли Харківщини пошкоджені будинки та господарчі споруди

Пожежі унаслідок ударів не виникали.

Минулої доби росіяни обстрілювали Чугуївський і Куп’янський райони.

По населених пунктах регіону били з артилерії, мінометів та іншого озброєння. Під обстрілами перебували, зокрема, Вовчанськ, Красне Перше, Синьківка, Петропавлівка, Кислівка, Піщане. Унаслідок обстрілів пошкоджень зазнали житлові будинки та господарчі споруди. Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Як повідомили у Головному управлінні Держслужби України з надзвичайних ситуацій у Харківській області, протягом минулої доби обстрілів через обстріли у регіоні не було.

За інформацією Генерального штабу Збройних сил України, у вівторок 17 жовтня російські окупанти 15 разів атакували позиції української армії у Куп’янському районі. Усі атаки Збройні сили України відбили, ворог відійшов із втратами.

«У зоні відповідальності ОСУВ «Хортиця» на Куп’янському напрямку українські воїни відбили понад 15 атак ворога в районах населених пунктів Синьківка, Іванівка та Кислівка Харківської області та ще 9 атак біля Надії Луганської області», — розповіли у Генштабі.

На Слобожанському напрямку ворог зберігає військову присутність на прикордонні, продовжує проводити диверсійну роботу та мінувати ділянки вздовж держкордону на Бєлгородщині.

Як писав KharkovNEWS.info, 16 жовтня окупанти вдарили з артилерії по місту Вовчанськ (Чугуївщина). Там була пошкоджена будівля ветеринарної лікарні та гараж.

Джерело

Новости Харькова