Через обстріл Харківського району поранені семеро людей

Росія завдає масованих атак по всій Україні.

Лікарі оцінюють стан двох постраждалих як важкий.

Близько 10:30 10 лютого російські окупанти обстріляли Харківський район. За попередньою інформацією, внаслідок обстрілу поранені семеро людей. Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

«Двоє з них у важкому стані. Дані уточнюються», — розповів Синєгубов.

Як писав KharkovNEWS.info, о 4:00 10 лютого російські окупанти завдали 13 ракетних ударів по Харкову та області. Ракетами С-300 били по критичних та інфраструктурних об’єктах. Після обстрілів сталися пожежі, деякі райони Харкова залишилися без електропостачання. Постраждалих унаслідок обстрілів не було.

Близько 9:35 російські ракети увійшли у повітряний простір України. За десять хвилин ракету зафіксували у районі міста Лозова Харківської області. О 9:51, за інформацією начальника Харківського гарнізону Сергія Мельника, протиповітряна оборона України знищила ракету, яка прямувала на Харків. Однак дві ракети знову були зафіксовані на Харківському напрямку.

Близько 10:00 був зафіксований повторний удар по Харкову. Мешканців попередили про перебої з електропостачанням та іншими комунальними послугами.

Джерело

Новости Харькова