Центральний парк Харкова заплатить за вагончики 900 000 гривень

Парк вирішив придбати два модульні вагончики.

Модульні збірні вагончики мають привезти до кінця липня.

23 лютого комунальне підприємство «Центральний парк» оголосило тендер на закупівлю модульних збірних вагончиків. За два вагончики планують сплатити 900 000 гривень. Про це пише Харківський антикорупційний центр із посиланням на систему публічних закупівель ProZorro.

«Директор КП «Центральний парк» Дмитро Поздєєв у коментарі ХАЦ пояснив, що ці вагончики планують використовувати як службові приміщення, виключно для працівників парку», — розповіли в Антикорупційному центрі.

Аукціон має пройти 4 березня. Фірма, яка його виграє, поставить вагончики до 31 липня 2024 року. У технічній специфікації сказано, що модульний збірний вагончик 6 на 2,5 метри.

«Металоконструкції розраховані під снігові та вітрові навантаження, які притаманні місту Харків, Україна. Корисні навантаження були прийняті в розмірі 200кг/м2, як для службових приміщень адміністративного характеру використання», — зазначає замовник.

Постачальник повинен буде провести заходи з антикорозійного захисту, перед ґрунтуванням ретельно очистить конструкції від іржі, окалини та жирних плям. Далі поґрунтує металоконструкції одним шаром ґрунтовки Tikkurila Temacoat GPL-S Primer та покриє двома шарами фарби Tikkurila Panssarimaali RAL 9002. 

Як писав KharkovNEWS.info, Харківська міська рада планує витратити на власний піар 12 мільйонів гривень. Це буде розміщення матеріалів у телеефірі, на радіо та сайтах.

Джерело

Новости Харькова