Біля Кремінної загинув ветеран АТО з Харківщини

Україну захищав мешканець Валківщини.

Владислав Мізяк служив в АТО, під час повномасштабного вторгнення продовжив захищати країну.

30 березня біля Кремінної у Луганській області під час виконання бойового завдання загинув мешканець Валківської громади Владислав Мізяк. Йому було 27 років.

«Сумна звістка про загибель Влада невимовним болем і тугою відізвалася в серцях усіх, хто знав і любив його, для кого він був другом, товаришем, побратимом. Неможливо навіть усвідомити розпач і горе його рідних, котрі втратили, як кажуть самі, золоту дитину. До слів співчуття та підтримки батькам, близьким загиблого Героя долучається і Валківська міська рада. Сумуємо разом з вами і розділяємо пекучий біль непоправної втрати», — зазначили у міськраді.

За офіційною інформацією, Владислав Мізяк народився 1995 року у Валках, закінчив школу, з дитинства мріяв стати військовим. Спочатку був кадетом, потім курсантом й офіцером. Згодом отримав ще одну вищу освіту.

Три роки Владислав Мізяк служив в АТО. Під час повномасштабного вторгнення Росії продовжив захищати Україну. Служив у Національній гвардії України. Військового згадують як відповідальну та сміливу людину. Попрощаються з ним сьогодні, 4 квітня, о 13:00. Поховають на Рогозівському кладовищі.

«Як і належить справжньому військовому, врівноваженість, відповідальність, сміливість були визначальними рисами характеру Владислава. А при спілкуванні з рідними, друзями він завжди був надзвичайно доброзичливим, уважним, товариським, щирим», — зазначили у Валківській міськраді.

Владислав Мізяк. Фото: Валківська міська рада

Як писав KharkovNEWS.info, 28 березня у бою в районі прикордонного населеного пункту Уди загинув військовий із Люботинської громади Руслан Шимон. Йому було 33 роки.

Джерело

Новости Харькова