Аеророзвідка знищила «око Мордора» на Куп’янському напрямку

Ціль виявили аеророзвідники прикордонного загону.

Спостережний комплекс знаходився на Куп’янському напрямку.

Бійці 15-го мобільного прикордонного загону «Сталевий кордон» помітили на Куп’янському напрямку спостережний комплекс російських окупантів «Муром». Він знаходився у місці, де окупанти проводили інженерні роботи. Українські військові запустили по ворожій цілі дрон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти понад 400 разів обстрілювали ЗСУ на Лимано-Куп’янському напрямку

«Влучанням FPV-дрону прикордонники знищили ворожий «муром» та змусили перелякану інженерну групу противника трохи побігати», — розповіли у Державній прикордонній службі України.

На опублікованому Державною прикордонною службою України відео видно, що на місцевості працює трактор із ковшем, неподалік нього встановлений «Муром».

Зазначимо, «Муром» — це російський комплекс відеотепловізійного спостереження. Він призначений для далекого візуального спостереження, автоматичного спостереження за живою силою й технікою. Має оптичну камеру та зум. Може виявляти людей на відстані до десяти кілометрів.

Як писав KharkovNEWS.info, харківські військові знищили зенітно-ракетний комплекс ворога «Стріла-10», а також двох російських окупантів. По них ударили FPV-дронами бійці роти ударних безпілотних авіаційних комплексів «Ахіллес».

Джерело

Новости Харькова