У Росії виписали «підозри» меру Харкова та заступнику начальника ХОВА

Фейкові поліцейські шукають Ігоря Терехова.

Росіяни оголосили в розшук Ігоря Терехова, Романа Семенуху, Степана Масельського та інших харків’ян-політиків.

Минулого року під час окупації у незаконно створеній «военно-гражданской администрации Харьковской области» росіяни та колаборанти заснували так зване управління внутрішніх справ. У вересні 2022 року після контрнаступу ЗСУ вони втекли до Бєлгорода, але продовжують свою діяльність в соцмережах, виписуючи «підозри» харківським військовим та представникам різних гілок влади. Формулювання одне: усіх звинувачують в «участі в незаконному збройному формуванні».

«Расіянці виписали мені «підозру», яка прикрість. Не зможу більше милуватися пожежами в сибіру, побувати в сизрані, побачити березові рощі бєлгородщини», — прокоментував «підозру» на своїй сторінці у Facebook заступник голови Харківської ОВА Роман Семенуха.

Окрім Романа Семенухи, аналогічну «підозру» самопроголошене управління виписало міському голові Харкова Ігорю Терехову, очільнику Ізюмського району Степану Масельському, командиру штабу спецпідрозділу ГУР KRAKEN Костянтину Немічеву, багатьом військовим та поліцейським Харківської області.

Як писав KharkovNEWS.info, у Харкові суд заочно заарештував братів-навідників ракети на село Гроза. 5 жовтня внаслідок ракетного удару загинуло 59 чоловік. Підозрювані в корегуванні вогню брати Мамони переховуються в Росії.

Джерело

Новости Харькова