У потягу-кухні американського мільйонера приготували 15 000 обідів для харків’ян

Потяг прибув до міста після ракетної атаки росіян на енергосистему.

Обіди роздали пацієнтам лікарень і переселенцям.

У суботу 23 березня до Харкова приїхав потяг-кухня, створити який допоміг американський мільйонер Говард Баффет. Команда потягу вирішила підтримати харків’ян після масованого ракетного удару РФ та знеструмлення. Кухарі приготували майже 15 000 порцій обідів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Американський мільйонер дав гроші на фабрику-кухню у Харківській області

«Після знеструмлення Харкова внаслідок дій окупантів команда Food Train відгукнулась на пропозицію ХОВА та приїхала до Харкова. За три дні приготувала для пацієнтів лікарень й переселенців у гуртожитках майже 15 тисяч порцій обідів. Дякуємо другу Харківщини Говарду Баффету за постійну підтримку жителів Харківщини!», — зазначив очільник ХОВА Олег Синєгубов.

До цього потяг-кухня готував обіди для мешканців Ізюмського району. Їжу давали співробітникам територіального центру соціальної допомоги, медикам, поліцейським та мешканцям району.

Фото: Олег Синєгубов Фото: Олег Синєгубов Фото: Олег Синєгубов Фото: Олег Синєгубов Фото: Олег Синєгубов ПопереднійНаступний

Як писав KharkovNEWS.info, потяг-кухня уперше прибув у Харків 24 листопада минулого року. Потяг складається із шести вагонів. У ньому є можливість готувати 10 000 порцій їжі на добу. Food Train може автономно працювати 5-7 діб.

Джерело

Новости Харькова