У лікарні помер поранений із Куп’янська, його особу встановлюють

Через обстріл пошкоджений будинок у Куп'янську.

Минулої доби Росія завдавала ударів по Богодухівському, Харківському, Чугуївському, Ізюмському та Куп’янському районах.

Під час обстрілу Куп’янська був пошкоджений приватний будинок. Чоловік віком близько 55 років був важко поранений. Згодом він помер у лікарні. Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

«Деталі та особу загиблого встановлюють правоохоронці», — розповів Синєгубов.

Також учора окупанти обстріляли село Чернещина у Борівській громаді. По ньому загарбники вдарили керованими авіаційними бомбами. У селі пошкоджені щонайменше чотири приватних будинки.

На селище Рогань неподалік Харкова окупанти запустили дві ракети. За попередньою інформацією, це були крилаті ракети Х-22. Вони влучили у землю. Постраждалих унаслідок удару немає.

У Чугуївському районі ворог обстрілював Вовчанськ і село Покаляне, були пошкоджені приватні будинки.

Уранці 17 серпня Росія знову обстрілює Харківщину. Близько 6:50 окупанти вдарили по селу Ківшарівка у Куп’янському районі. У селі пошкоджений гараж, виникло займання. За попередньою інформацією, постраждалих немає.

Як писав KharkovNEWS.info, у середу 16 серпня під авіаційні удари потрапили одинадцять населених пунктів на півночі  Харківської області та на Куп’янському напрямку. Окрім того, загарбники знову пробували наступати у районі села Синьківка на Куп’янщині.

Джерело

Новости Харькова