У Харкові з’явився Фонд підтримки постраждалих від російських обстрілів

Люди зібрали багато "гуманітарки", її будуть зберігати у Фонді.

Фонд підтримуватиме постраждалих від російських обстрілів харків’ян.

Після трагедії на Немишлі, під час якої загинули семеро харків’ян, жителі міста згуртувалися. У харківську гімназію №21 несли дуже багато «гуманітарки», зокрема, будівельні матеріали, одяг і засоби особистої гігієни. Люди зібрали багато речей для постраждалих, потреби більше в них немає. Надалі для надання гуманітарної допомоги вирішили створили міський Фонд підтримки постраждалих від обстрілів.

«Дякую тисячам мешканців міста й області, усім українцям, які не залишилися осторонь біди харків’ян та несли пішки, везли автівками, відправляли поштою необхідну їм допомогу! Зараз речей більш ніж достатньо, щоб задовольнити наявні потреби. З огляду на що з решти було вирішено створити єдиний муніципальний Фонд підтримки постраждалих внаслідок ворожих обстрілів», — розповів мер Харкова Ігор Терехов.

Фото: Ігор Терехов

Як писав KharkovNEWS.info, Росія вдарила «шахедами» по Немишлянському району Харкова пізно увечері 9 лютого. Було влучання у нафтобазу, стався витік палива та пожежа у приватному секторі. Загинули семеро людей, троє отримали поранення. Вщент згоріли 10 будинків, ще п’ять пошкоджені.

Джерело

Новости Харькова