У Харкові водій випив усімнадцятеро більше допустимої норми та потрапив у ДТП

Патрульні склали адмінпротоколи на керманича.

Чоловік випив у 17 разів більше допустимого та сів за кермо.

16 січня вдень патрульним надійшло повідомлення про аварію по вулиці Данилевського. Вони виїхали на місце ДТП, в одного з водіїв виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Про це повідомили у Патрульній поліції Харківської області.

Як попередньо встановили поліцейські, водій автомобіля Peugeot не обрав безпечну дистанцію та зіштовхнувся з автівкою Volvo. Постраждалих унаслідок ДТП не було. Водія Peugeot перевірили на вміст алкоголю в крові.

«Під час складання матеріалів ДТП інспектори виявили у ймовірного винуватця ознаки алкогольного сп’яніння. Результат огляду на стан сп’яніння за допомогою приладу Drager в понад 17 разів перевищив допустиму норму та склав 3,52 проміле», — розповіли в поліції.

Поліцейські склали на п’яного водія адмінпротоколи за ст. 124 (порушення правил дорожнього руху, що призвело до механічних пошкоджень транспортних засобів) та ч. 1 ст. 130 (керування транспортним засобом в стані сп’яніння) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Матеріали передадуть до суду.

Як писав KharkovNEWS.info, 22 грудня вдень по вулиці Старицького в Харкові патрульні зупинили автомобіль Hyundai за порушення правил дорожнього руху. Під час спілкування виявилося, що водій п’яний. Норма алкоголю в крові у нього була перевищена у 12 разів.

Джерело

Новости Харькова