У Харкові через пожежу евакуювали співробітників підприємства

У Новобаварському районі горів фасад будівлі.

Із будівлі евакуювали десятьох людей. 

Увечері 17 квітня у Новобаварському районі Харкова загорілася виробничо-складська будівля підприємства. Повідомлення про пожежу рятувальники отримали о 17:44. За адресою виїхали дев’ять пожежно-рятувальних підрозділів.  

До приїзду вогнеборців адміністрація підприємства евакуювала десятьох людей. Коли приїхали рятувальники, ззовні було видно задимлення будівлі. Під час розвідки вогнеборці встановили, що загорівся утеплювач фасаду. Вогонь охопив 600 квадратних метрів площі. 

«Він знаходився під металевими листами, тому надзвичайникам довелось докласти значних зусиль, щоб дістатися осередків горіння та подати пожежні стволи саме туди», — розповіли у Головному управлінні Держслужби України з надзвичайних ситуацій у Харківській області. 

Повністю загасити пожежу вдалося о 19:31. Із вогнем боролися 45 рятувальників на дев’яти одиницях техніки. Унаслідок пожежі ніхто не постраждав. 

Як писав KharkovNEWS.info, через пожежу із багатоповерхівки у Харкові евакуювали людей. Горіла квартира на шостому поверсі, сходова клітина була сильно задимлена.

Джерело

Новости Харькова