Харківський художник створив картину на вагоні, на який упав зруйнований міст

Робота Гамлета Зінківського на Донеччині.

Гамлет Зінківський створив стріт-арт на вагоні, куди впав зруйнований російськими окупантами бетонний міст.

Вагон стоїть на залізничній станції у місті Лиман у Краматорському районі (Донецька область). Зверху на вагон впала конструкція зруйнованого мосту. Гамлет Зінківський пофарбував вагон у чорний колір та залишив на ньому напис білим кольором: «Об наші залізні бетон кришиться». Унизу на «картині» значиться назва підрозділу «Хартія» (13-та бригада Нацгвардії України).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гамлет створив мурал на будівлі знищеного росіянами музею

«Стріт-арт від харківського художника Гамлета Зінківського на залізничній станції у Лимані на Донеччині. Останні два роки Гамлет незмінно — разом із «Хартією». Від заснування добровольчого батальйону у лютому 2022 і до створення вже у березні 2023 повноцінної бригади — підтримує та створює шедеври сучасного мистецтва — про війну і попри війну», — зазначив віцепрем’єр-міністр з відновлення України Олександр Кубраков.

Фото: Міністерство відновлення Фото: Міністерство відновлення Фото: Міністерство відновлення Фото: Міністерство відновлення ПопереднійНаступний

Як писав KharkovNEWS.info, художник Гамлет Зіньківський збирається переробити свої старі мурали. Вони будуть перероблені українською мовою.

Джерело

Новости Харькова