У Харкові 8 багатоповерхівок пошкоджено внаслідок нічної атаки

Уночі "шахеди" влучили у центральну частину Павлового Поля.

Внаслідок атаки дронів на Шевченківський район Харкова 2 березня пошкоджені 8 п’ятиповерхівок, а також важлива внутрішньоквартальна дорога.

Про це повідомив голова Адміністрації Шевченківського району Харкова Володимир Котковський, пише «Думка».

«Це центральна частина Павлового Поля, забудова дуже щільна. Постраждали вікна у квартирах, вікна у місцях загального користування», — зазначив Котковський.

За його словами, у пошкоджених будинках комунальні послуги не відключали, разом з тим комунальники наразі тестують водопровідні системи. Вони також намагаються встановити місце витоку води на місці влучання. Відразу після ліквідації протікання відкриють внутрішньоквартальну дорогу.

«Це фактично єдина дорога, якою можна виїхати», — сказав Котковський.

Близько 150 комунальників оперативно усувають наслідки ворожої атаки безпілотника.

Зокрема, фахівці КП «Харківспецбуд» і КП «Харківське ремонтно-будівельне підприємство» закривають вибиті віконні контури, а працівники КП «Харківблагоустрій» прибирають скло та габарите сміття. Лише бригада, яка забиває пошкоджені вікна, налічує 70 осіб. На місці залучені 3 автовежі.

Також у всіх 8 постраждалих будинках проводиться повторний поквартирний обхід, щоб з’ясувати чи потрібно комусь із мешканців пошкоджених квартир переселення.

Фото: Харківська міська рада Фото: Харківська міська рада Фото: Харківська міська рада Фото: Харківська міська рада Фото: Харківська міська рада ПопереднійНаступний

Як писав KharkovNEWS.info, росіяни уночі ударили по Харкову «шахедами». У трьох жінок гостра реакція на стрес. Внаслідок обстрілу пошкоджені скління вікон та балконів, 5 гаражів, 17 автомобілів. Горіли 3 легкові автомобілі. 

Джерело

Новости Харькова