У Харківську область прийде сніг

У регіоні оголошений І рівень небезпечності (жовтий).

Синоптики попереджають про зміну погодних умов.

У Харківську область прийде сніг. Його прогнозують із наступного тижня. Мокрий сніг піде удень 20 листопада, опади будуть значними. Дороги покриються ожеледицею, місцями — налипання мокрого снігу. Висота снігового покриву складе від 10 до 15 сантиметрів. Уже з 19 листопада обіцяють морозну погоду.

«У зв’язку з виходом південного циклону, починаючи з вечора 19 листопада та протягом 20-21 листопада у Харківській області очікується погіршення погодних умов, — розповіли у Харківському регіональному центру з гідрометеорології. — Погіршення погодних умов може призвести до порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг та вулиць».

Зазначимо, у суботу 18 листопада у Харківській області буде хмарно з проясненнями, істотних опадів не обіцяють. Уночі температура повітря складе від -1 до +4 градусів, удень від 0 до +5 градусів. У Харкові вночі стовпчики термометрів покажуть 0 градусів, удень — 1-3 градуси тепла.

У неділю 19 листопада в області триматиметься хмарна погода. Уночі без істотних опадів, удень місцями будуть опади. Дороги вкриються ожеледицею. Швидкість вітру складе від семи до 12 метрів за секунду, місцями пориви від 15 до 20 метрів за секунду. Уночі прогнозують від -2 до +3 градусів, удень — від -1 до +4 градусів.

Сніг обіцяють у понеділок і вівторок 20 і 21 листопада. Температура повітря протягом доби 20 листопада складатиме від 0 до +5 градусів. Наступного дня вночі обіцяють від -2 до -7 градусів, удень — від 0 до -5 градусів.

Як писав KharkovNEWS.info, у Харкові вже йшов перший сніг. Харків’яни помітили його на Олексіївці удень 10 жовтня. Проте він був мокрим та йшов лише кілька секунд.

Джерело

Новости Харькова