У Харківському університеті першокурсникам дозволили обрати формат навчання

В юридичному університеті буде два формати навчання.

У Харківському національному юридичному університеті імені Я. Мудрого дозволять першокурсникам самостійно вирішувати, вчитися онлайн чи ходити на пари.

Така можливість будет у студентів кількох факультетів: прокуратури, приватного права та підприємництва, слідчої та детективної діяльності, юстиції, міжнародно-правовому і адвокатури. 

Випускники шкіл, які оберуть змішаний формат, будуть слухати лекції дистанційно, а на практичні роботи збиратимуться в аудиторіях. Студенти, які вирішать навчатися повністю онлайн, і практичні роботи виконуватимуть дистанційно.

Для тих першокурсників, які оберуть змішаний формат навчання в університеті, обіцяють створити умови для отримання якісної освіти, комфортного проживання у гуртожитках, харчування, проведення дозвілля та відпочинку.»

Учбові корпуси та  гуртожитки облаштовані зручними укриттями, коворкінг-зонами для підготовки та проведення занять у випадку оголошення тривог», — розповіли в університеті.

Студенти другого-четвертого курсів бакалаврату та магістратури вчитимуться лише дистанційно.

Як писав KharkovNEWS.info, Харківський медичний університет теж  готується до навчання офлайн. У сховищах обіцяють обладнати виходи для евакуації і туалетні кімнати, зробити запаси питної води і поставити кулери. Крім того, в укриттях планують зробити класні кімнати для студентів, де можна буде продовжити практичні заняття навіть під час тривоги.

Джерело

Новости Харькова