У Харківській області продали будівлі російського банку

Приміщення виставив на продаж Фонд гарантування вкладів фізичних осіб.

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб продав ще дві будівлі колишнього «Промінвестбанку».

Приміщення знаходяться у деокупованій Балаклії і у місті Первомайський. Приміщення колишнього «Промінвестбанку» у Балаклії розташовувалося у нежитловому будинку по вулиці 1 Травня, 15. Площа будинку складає 788 квадратних метрів. Будівлю продали за 2 189 784 гривень підприємцю Олегу Родкіну. Його фірма займається продажем меблів, пише Харківський антикорупційний центр із посиланням на систему «ProZorro.Продажі».

У Первомайському був виставлений на аукціон перший поверх чотириповерхового будинку на вулиці Ринковій, 25 (Бугайченка). Будинок має загальну площу майже 530 квадратних метрів. Власником першого поверху будинку, де раніше був розташований російський банк, став підприємець Сергій Павленко. Він запропонував найбільшу суму — 1 759 461 гривня.

Будівля у Первомайському. Фото: «ProZorro.Продажі»Приміщення у Первомайському. Фото: «ProZorro.Продажі»

Нагадаємо, у лютому 2022 року ліцензію «Промінвестбанку» відкликав Національний банк України, оскільки той належав структурам, які контролювали росіяни. Наприкінці лютого розпочали його ліквідацію.

Як писав KharkovNEWS.info, на початку червня Фонд гарантування вкладів фізичних осіб продав будівлю колишнього «Промінвестбанку» на майдані Павлівському, 10 у центрі Харкова. Будівлю купила фірма сина колишнього співвласника металургійної компанії «Індустріальний союз Донбасу». 

Джерело

Новости Харькова