У Харківській області призначили т. в. о. начальника управління ДСНС

Артем Астахов працював у Харківському районному УДСНС.

Полковник служби цивільного захисту Артем Астахов призначений т. в. о. начальника ГУ Держслужби з надзвичайних ситуацій у Харківській області.

У пресслужбі ДСНС регіону підтвердили інформацію про призначення, але повідомлять про це тільки після офіційного призначення.

Артем Астахов працює у пожежній службі понад 20 років, останні 9 років очолював УДСНС у Харківському районі, був заступником голови регіональної Комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Від початку повномасштабної війни Астахов жив майже пів року на робочому місці. 

«Якось порахував: не ночував у кабінеті з 24 лютого лише 18 ночей. З початку повномасштабного вторгнення в Україну начальник Головного управління ДСНС України в Харківській області Олександр Волобуєв переїхав жити в кабінет. За його прикладом і я, і всі начальники районів, мені здається, обрали такий режим. Також за умовчанням підрозділи перейшли на казармовий режим», – розказував Астахов «Слобідському краю».

Як писав KharkovNEWS.info, 9 травня звільнили начальника УДСНС Харківської області Олександра Волобуєва. Наказ підписав колишній голова ДСНС Сергій Крук, із тих пір очільника ДСНС області так і не призначили. 25 серпня Крук був звільнений з посади міністра. Обов’язки начальника УДСНС Харківщини виконував Сергій Чабань.

Джерело

Новости Харькова