У Харківській області близько 4 тисяч споживачів знеструмлені внаслідок негоди

Знеструмлено 8 населених пунктів.

Внаслідок негоди по Харківській області знеструмлені 3945 споживачів.

Станом на 10 годину 17 грудня знеструмлено 8 населених пунктів, з них два — частково, — повідомили в АТ «Харківобленерго».

Бригади енергетиків продовжують відновлення електропостачання в Барвінківській, Близнюківській, Вовчанській, Куп’янській, Чугуївській і Лозівській громадах, — повідомив начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов. 

Водночас голова Лозівської громади Сергій Зеленський розповів про відновлення світла: «Станом на 21 годину 16 грудня енергетики повідомили, що відновили електрозабезпечення в старостинських округах Лозівської громади. Пошкодження на мережах спричинила негода: обледеніння та повалені дерева. Вдячний усім, хто допомагав повернути світло в домівки наших мешканців», — написав Зеленський у Telegram.

Продовжують працювати енергетики у Близнюківській громаді. 

«Вже третій день без світла залишається село Широке, темно і у селі Шевченкове Друге. І це не повний перелік сіл, постраждалих від негоди», — повідомили у громаді.

Як писав KharkovNEWS.info, через негоду у Харківській області без світла залишаються близько 10 тисяч споживачів. Знеструмлені 46 населених пунктів Харківщини.

Джерело

Новости Харькова