У громаді на Харківщині попрощалися із захисником

Військового поховали у Руській Лозовій.

Олександр Олійник захищав Україну на найскладніших напрямках фронту.

У середу 27 вересня у Дергачівській громаді (Харківський район) попрощалися із військовим Олександром Олійником. Захисник служив у 93-й окремій механізованій бригаді «Холодний Яр», був солдатом. Загинув 15 вересня у важких боях неподалік населеного пункту Андріївка.

За інформацією начальника Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслава Задоренка, народився Олександр Олійник у селі Руська Лозова, там же прожив усе життя. Після закінчення школи вступив до Харківського професійного ліцею машинобудування, став електромонтером. До української армії долучився 16 липня 2022 року.

«Олександр був справедливою, турботливою та чесною людиною, за що мав велику повагу серед усіх, хто його знав. Оборонця української землі поховали на цвинтарі у рідній Руській Лозовій. У чоловіка залишилась мати Надія. Висловлюю щирі слова співчуття рідним та близьким загиблого!», — зазначив Задоренко.

Олександр Олійник. Фото: Вячеслав Задоренко

Як писав KharkovNEWS.info, стрілець і розвідник Віктор Гончар і Руслан Дарій з Харківщини загинули на війні. Обом полеглим бійцям було по 48 років.

Джерело

Новости Харькова