У центрі Харкова відновили відділення банку

У зруйнованій будівлі провели ремонт.

Центральне відділення «ПриватБанку» у Харкові не працювало понад рік.

У центрі Харкова на майдані Конституції, 2/2 відновило роботу відділення «ПриватБанку», яке було зруйноване під час ракетного удару в березні 2022 року. Тоді значних ушкоджень зазнав майдан Конституції та навколишні будівлі. Центральне відділення «ПриватБанку» було закрите більше ніж рік, будівлю ремонтували.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У селі на Харківщині запрацювала пошта

«Завдяки злагодженим зусиллям розтрощене приміщення Центрального відділення було відбудовано, — сказав директор Північно-Східного макрорегіону «ПриватБанку» Андрій Терещенко. — Втім, наша команда не припиняла свою роботу навіть в умовах руйнації. Ми займалися волонтерством, активно допомагали клієнтам банку зорієнтуватися у нових реаліях та дистанційно обслуговували клієнтів».

Зазначимо, центральне відділення «ПриватБанку» на майдані Конституції, 2/2 працює із понеділка по п’ятницю з 9:00 до 17:00. У суботу та неділю — вихідний.

Нагадаємо, Росія здійснила ракетний удар по майдану Конституції у Харкові 2 березня 2022 року. Пошкоджень зазнав Палац праці, будівля Харківської міської ради, житлові будинки.

Фото: пресслужба «ПриватБанку»

Як писав KharkovNEWS.info, Держбюро розслідувань арештувало майно збанкрутілого «Мегабанку» в Харкові, яке намагалися вивести на росіян. Під час війни права власності «Мегабанку» на нерухомість у середмісті Харкова спробували переоформити на сторонніх осіб. Новими власниками стали іноземні компанії, а фактичними бенефіціарами — громадяни Росії.

Джерело

Новости Харькова