Відкриття першого дитячого садочка анонсують у Харкові

У дитсадочку є генератор і обладнане укриття.

Приватний дитячий садочок планують відкрити навесні в районі Олексіївки.

Садочок не працював із 24 лютого 2022 року, але зараз почали збирати попередні заявки батьків, аби сформувати приблизні групи. Відкриття, як повідомляють у соцмережах дитячого садка, заплановане на весну.

Дитячий садок буде оснащений генератором, але найголовніше — в ньому влаштовують сховище: обладнали систему опалення, спальні місця та ігрову зону для комфортного перебування дітей у випадку повітряних тривог.  

«Закрита територія, яка знаходиться під охороною, підготовлене комфортне підвальне приміщення для дітей у разі повітряної тривоги, є генератор, постійний звʼязок з батьками, онлайн-камери спостереження, турбота про здоров’я наших вихованців, відмінна та безпечна для малят система кондиціонування, яка за потреби, робить повітря свіжим або працює на обігрів», — повідомляє оголошення на сторінці Kidsdream.

Нагадаємо, усі дитячі садочки не працюють із 24 лютого 2022 року. Поки що безпекова ситуація у Харкові не дозволяє відкривати дитсадки. Загальноосвітні школи так само зачинені , але вони працюють у дистанційному режимі.

За час війни у Харківській області зруйновано найбльше шкіл та закладів освіти по Україні.

Джерело

Новости Харькова