Велике підприємство на Харківщині шукає тракториста й машиніста

Відкриті дві вакансії.

Кандидати на посаду тракториста та машиніста повинні будуть пройти випробувальний термін, який складе місяць.

Зміївська теплова електрична станція публічного акціонерного товариства «Центренерго» запрошує на роботу тракториста й машиніста. Відповідне оголошення опубліковане на офіційній сторінці Зміївської ТЕС у Facebook.

Підприємству потрібен тракторист п’ятого розряду в АТЦ [автотранспортний цех — ред.]. У кандидатів повинна бути професійно-технічна освіта, кваліфікаційне свідоцтво на право керування тракторами категорії А1 і А2, а також стаж роботи за професією не менше ніж рік.

Тракторист повинен ввміти керувати трактором, проводити поточний ремонт трактора та причепів. Кандидат має знати вимоги до експлуатації й ремонту трактора, бути уважним та працездатним.

«Основні завдання: керування трактором з потужністю двигуна понад 73,5 кВт (понад 100 к.с.), який працює на рідкому паливі, під час транспортування різних вантажів, машин, механізмів, металоконструкцій і споруд різної маси та габаритів із застосуванням причіпних пристроїв або устаткування», — розповіли у Зміївській ТЕС.

Ще одна вакансія — машиніст автовишки та автогідропідіймача п’ятого розряду. Кандидат повинен мати вищу або професійно-технічну освіту та стаж роботи не менше ніж рік.

Машиніст буде керувати автовишкою та автогідропідіймачем різних типів із висотою від 15 до 25 метрів під час підіймання людей (опоряджувальні, електрифікаційні роботи). Щозміни потрібно проводити технічне обслуговування машини. Підприємство шукає на цю посаду людину з високою відповідальністю та добросовісним ставленням до своїх обов’язків.

«Пропонується постійна робота, повна зайнятість, офіційне працевлаштування, соціальний пакет. Умови прийому на зазначені посади: резюме бажано. Випробувальний термін – 1 місяць», — розповіли у Зміївській ТЕС.

Кандидати можуть дізнатися інформацію про вакансії за номерами телефонів: 5-63-44 і 050-402-11-30.

Як писав KharkovNEWS.info, найчастіше роботодавці шукають у Харківській області провізорів, водіїв, бухгалтерів, є вакансії для електриків, монтерів, дієтологів та майстрів манікюру.

Джерело

Новости Харькова