Транспорт у Харкові тимчасово курсує за зміненими маршрутами

Трамваї і тролейбуси ходитимуть незвичними маршрутами до 15:00.

Вулиці перекрили для проїзду наземного громадського транспорту через ремонти.

7 вересня у Харкові деякі трамваї та тролейбуси курсують за зміненим маршрутом. Про це повідомили у Харківській міській раді з посиланням на департамент інфраструктури. 

Для трамваїв закрили вулицю Академіка Павлова, вони не зможуть проїхати ділянкою від вулиці Героїв Праці до провулка Салтівського до 15:00, оскільки комунальники ремонтують трамвайну колію. У цей час трамваї курсують так:

Трамваї №16 і 16А:

  • розворотне коло «Журавлівський гідропарк» — вулиця Шевченка — вулиця Героїв Праці — проспект Тракторобудівників — розворотне коло «Салтівське»;

Трамваї №27:

  • розворотне коло «Новожанове» — вулиця Москалівська — вулиця Гольдбергівська — вулиця Молочна — майдан Захисників України — проспект Героїв Харкова — вулиця Академіка Павлова — в’їзд Семиградський — вулиця Віринська — вулиця Мойсеївська — вулиця Шевченка — вулиця Героїв Праці — проспект Тракторобудівників — розворотне коло «Салтівське».

Проїзд тролейбусів заборонили вулицями 23 Серпня та Космонавтів — від вулиці Клочківської до вулиці Дерев’янка. Там ремонтують обладнання на тяговій підстанції. Рухатися цією ділянкою тролейбуси не зможуть також до 15:00. Тому вони ходять за таким маршрутом:

Тролейбуси №12:

  • розворотне коло «Лікарня швидкої та невідкладної медичної допомоги» — вулиця Балакірєва — вулиця Дерев’янка — проспект Науки — проспект Незалежності — вулиця Трінклера;
  • у зворотному напрямку: майдан Свободи — станція метро «Держпром».

Як писав KharkovNEWS.info, у Харкові заборонили проїзд транспорту вулицею Липовою, у районі перехрестя з вулицею Новгородською. Проїхати цією ділянкою автівки не зможуть до п’ятниці 29 вересня.

Джерело

Новости Харькова