Світла немає по 8-9 годин: у Харкові та області вводять нові обмеження

Вони поширюються і на місто, і на область.

Додаткові обмеження ввели через аварійне відключення в об’єднаній енергосистемі України.

Увечері 19 квітня у Харкові та області застосували додаткові обмеження електропостачання. При цьому, графік погодинних відключень світла продовжує діяти. Про це повідомили близько 16:00 у компанії «Харківобленерго».

Нагадаємо, сьогодні вранці у Харкові збільшили графіки вимкнення світла, частину області аварійно відключили. «Укренерго» проводило роботи на мережах.

Зранку світло вимкнули у жителів Балаклійської, Ізюмської, Куп’янської та Шевченківської громад. Світло там мали вимкнути приблизно на п’ять годин. Однак увечері у деяких абонентів досі не було світла. Відомо, що станом на 16:00 без електропостачання залишалися жителі Куп’янської громади. У Харкові графік погодинних відключень подовжили до п’яти годин (замість трьох). Проте через аварії у мережах світла може не бути в окремих мікрорайонах від восьми до дев’яти годин. 

Як писав KharkovNEWS.info, опівночі 20 квітня у Харкові та області введуть додаткові відключення електроенергії. Вони діятимуть до 8:00. Відключення застосують на час аварійного ремонту обладнання в об’єднаній енергетичній системі. Із неділі 21 квітня по середу 24 квітня у Харківській області діятиме новий графік погодинних відключень світла.

Джерело

Новости Харькова