Під час авіаудару по Харкову на робочому місці загинув 25-річний залізничник

За інформацією: Суспільне Харків.

Наслідки авіаудару по Холодногірському району Харкова, 30 квітня 2024 року. Суспільне Харків/Дар’я Кінша

Загиблого внаслідок авіаудару по Холодногірському району Харкова 30 квітня звали Олександр. Йому було 25 років.

Про це Суспільному розказав начальник слідчого відділу поліції Харківщини Сергій Болвінов.

За його словами, чоловік був на роботі, коли РФ завдала удару, попередньо, УМПБ Д-30. Він загинув від уламкового поранення.

"Чоловіка звали Олександр, 4 травня йому мало виповнитися 26 років. Загиблий був бригадиром, він працював на робочому місці й загинув від влучання уламка в голову. Він загинув одразу. На превеликий жаль, постраждали ще четверо цивільних людей. Вони також працівники цивільного підприємства. І загиблий, і поранені працювали в сусідній будівлі, однак уламки від цієї керованої авіабомби розлетілися на велику відстань. Ту, сусідню, будівлю фактично зруйновано", — розказав Болвінов.

Наслідки авіаудару по Холодногірському району Харкова, 30 квітня 2024 року. Суспільне Харків/Дар’я Кінша

Він зазначив, що жодного військового об'єкту чи техніки за цією адресою немає.

В "Укрзалізниці" уточнили, що загиблого звали Олександр Крот.

"Загинув монтер колії Олександр Кот 1998 року народження. Висловлюємо щирі співчуття рідним, зобов'язуємося забезпечити фінансову та соціальну підтримку його синові і родині. Ще одну залізничницю поранено, їй надається вся необхідна медична допомога", — сказано у повідомленні.

Внаслідок авіаударів по Харкову 30 квітня також поранені 9 людей, сказав у нацмарафоні на місці влучання міський голова Ігор Терехов. Як уточнила Суспільному речниця ОВА Олена Шаповал, троє людей госпіталізовані, вони мають контузії, струс мозку, закриту черепно-мозкову травму.

Новости Харькова