Щодо харківських патрульних призначили службове розслідування

Службова автівка ледь не зіштовхувалася із вантажівкою.

Патрульна поліція Харківської області призначила службове розслідування щодо порушення правил дорожнього руху своїми співробітниками.

15 серпня у соцмережах з`явилось відео, на якому зафіксований факт порушення ПДР харківськими патрульними. Це сталося уранці на вулиці Академіка Павлова. Автомобіль патрульних Toyota спочатку стояв на узбіччі, а коли поїхав, то не оцінив ситуацію на дорозі. У цей час дорогою їхала вантажна машина. Попри це, службова автівка патрульних виїхала на проїжджу частину, вантажівці вдалося вивернути убік та уникнути зіткнення. Після цього патрульні проїхали через подвійну суцільну смугу, аби виїхати на зустрічну полосу руху.

«У мережі поширилось відео, на якому видно, як водій службового авто Toyota порушив ПДР та створив аварійну обстановку водію вантажівки, яка рухалась в попутному напрямку. Подібні факти порушень патрульними є неприпустимими, й реакція буде відповідною. За вказаною подією призначено службове розслідування», — повідомили у Патрульній поліції Харківської області.

Як писав KharkovNEWS.info, у Харкові затримали патрульну під час продажу наркотиків. Патрульна продавала наркотичні речовини наркозалежним. Жінку спіймали на гарячому, коли вона намагалася продати наркотики. 

Джерело

Новости Харькова