Сесію Харківської облради перенесли

В облраді доопрацьовують документи.

Нову дату проведення сесії поки не повідомляють.

Чергову XIХ сесію Харківської обласної ради VIII скликання, яка мала відбутися 15 вересня, перенесли. Відповідне розпорядження №113 підписала 12 вересня голова Харківської облради Тетяна Єгорова-Луценко. Документ опублікований на сайті Харківської облради.

«Дату і час проведення пленарного засідання чергової ХІХ сесії обласної ради буде визначено і доведено до відома депутатів Харківської обласної ради окремо», — сказано у розпорядженні.

Як повідомили KharkovNEWS.info у пресслужбі Харківської облради, пленарне засідання перенесли, оскільки ще доопрацьовують проєкти рішень по комунальних закладах, підприємствах та установах обласної ради. Дату та час проведення сесії оголосять згодом.

Нагадаємо, сесія облради була запланована на 10:00 15 вересня. На пленарне засідання винесли 27 питань, зокрема про перейменування села Першотравневе у Печенізькій громаді Чугуївського району, надання згоди на прийняття єдиного майнового комплексу державного некомерційного підприємства «Український науково-клінічний центр протезування та реабілітації» з державної власності у спільну власність громад і надання згоди на ремонт частини п’ятого поверху головного корпусу Обласної інфекційної лікарні, а також клопотання про присудження щорічної премії Верховної Ради України.

Джерело

Новости Харькова