Російські війська гатили по Харківщині з авіації, мінометів та артилерії

Один чоловік загинув, ще один поранений.

За минулу добу окупанти обстріляли щонайменше 21 населений пункт у Харківському, Куп’янському та Чугуївському районах області. 

З авіації росіяни били по районам населених пунктів Глибоке (Харківський р-н), Плетенівка та Землянки (Чугуївський р-н), а також біля Григорівки, Вільшаної та Кислівки (Куп’янський р-н), — йдеться в ранковому зведенні Генштабу.

На Слобожанському напрямку ворог здійснив мінометні та артилерійські обстріли населених пунктів Уди, Гатище, Плетенівка, Покаляне, Бударки, Землянки та Тополі.

«На Куп’янському напрямку противник вів безуспішні наступальні дії в районі Білогорівки Луганської області. Артилерійських та мінометних обстрілів противника зазнали Фиголівка, Новомлинськ, Петропавлівка, Дворічна, Западне, Масютівка, Лиман Перший, Кислівка, Котлярівка, Табаївка, Берестове», — повідомили у Генштабі.

За даними очільника ХОВА Олега Синєгубова, внаслідок обстрілів Куп’янська пошкоджено 3 житлові будинки та господарчі споруди. 

У селі Петропавлівка Куп’янського району загинув 65-річний цивільний чоловік, в селі пошкоджено житловий будинок та господарчі споруди. У селі Синьківка Куп’янського району під час ворожого обстрілу зазнав поранення 43-річний цивільний чоловік, його ушпиталили. 

Внаслідок масованих обстрілів Вовчанська Чугуївського району пошкоджено 4 житлові будинки та господарчі споруди.

За минулу добу піротехніки ДСНС обстежили більше 8 га території та знешкодили 82 вибухонебезпечні предмети.

Як писав KHARKI Today, бригада енергетиків потрапила під обстріл у Харківській області. Окупанти відкрили вогонь по Куп’янському району.

Джерело

Новости Харькова