Російська армія перегруповується на Куп’янському напрямку

ЗСУ знищили багато техніки окупантів.

Окупанти продовжать наступати на Куп’янсько-Лиманському напрямку.

Останніми днями ількість обстрілів та атак із боку загарбників зменшилась. Це пов’язано з тим, що українська армія стримала активні дії ворога. Тому російські окупанти проводять перегрупування, аби поповнити втрати. Від своїх планів вони не відмовилися, тому після перегрупування продовжать атаки. Про це повідомила заступниця міністра оборони України Ганна Маляр.

«І, наприклад, протягом минулого тижня і навіть учора вже, у перший день цього тижня, дійсно, ми фіксуємо в кількісному вимірі зменшення на сході обстрілів і кількості атак, але це зовсім не означає, що ворог дає задню, відмовився від своїх планів. Просто наші війська дуже потужно вдарили по ворогу, коли вони активізувалися на Куп’янсько-Лиманському напрямку. Дійсно, наші дуже ефективно їх там зупиняли і знищили багато і бійців ворожих, і техніки ворожої. І зараз у них просто період, коли вони перегруповуються, коли вони відновлюють втрачене у боях сили, і вони не відмовляються від своїх планів, і вони будуть продовжу наступати там, де вони наступали. Тобто бої будуть тривати, і це треба добре усвідомлювати», — сказала Маляр в ефірі національного телемарафону.

Як писав KharkovNEWS.info, окупанти продовжують атакувати позиції Збройних сил України, зокрема на Куп’янському напрямку, та мінують територію вздовж кордону. Куп’янський напрямок залишається пріоритетним для окупантів.

Джерело

Новости Харькова