Росіяни обстріляли Куп’янськ, загинула людина

Наразі відомо про одну загиблу та одну постраждалу людину.

По місту вдарили з артилерійського озброєння.

Удень 22 січня російські окупанти обстріляли Куп’янськ. Унаслідок обстрілу загинула людина, її особу встановлюють. Ще одна людина постраждала — 66-річний чоловік. Після обстрілу виникла пожежа, пошкоджений багатоквартирний будинок. Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни авіабомбами знищили базу енергетиків у Харківській області

«Внаслідок обстрілу спалахнув цивільний автомобіль, пошкоджено багатоквартирний житловий будинок, приміщення магазину. Рятувальники ліквідовують наслідки», — розповів Синєгубов.

UPD. Пізніше начальник слідчого управління Головного управління Нацполіції у Харківській області Сергій Болвінов повідомив, що загиблий — це чоловік, який перебував у машині. Він загинув живцем.

«Два влучання, попередньо, зі ствольної артилерії. Росіяни вдарили по житловому будинку та легковій машині. Водій загинув на місці. Двоповерхівка зазнала пошкоджень, під вікнами квартир залишилася вирва. В сусідніх будинках та магазині повибивало шибки. Ще один чоловік отримав поранення, постраждалому 66 років, у нього різані рани спини, тулуба та передпліччя», — розповів Синєгубов.

За інформацією Головного управління Держслужби України з надзвичайних ситуацій у Харківській області, обстріл Куп’янська стався близько 16:00. Пожежу гасили десятеро рятувальників на двох одиницях техніки.

Фото: Сергій Болвінов

Як писав KharkovNEWS.info, через обстріл села Піщане Курилівської громади (Куп’янщина) 21 січня загинув 74-річний чоловік.

Джерело

Новости Харькова