Росія атакувала Харків трьома ракетами

Удари наносили з території Бєлгородської області.

Окупанти знову завдали ударів по Харкову.

Близько 23:00 11 лютого у місті пролунали три вибухи. За попередньою інформацією, удари наносили ракетами С-300, повідомив міський голова Ігор Терехов.

Одна з ракет влучили в об’єкт критичної інфраструктури.

«Пошкоджено один з інфраструктурних об’єктів. Інформація про постраждалих та масштаби руйнувань уточнюються», — написав голова ХОВА Олег Синєгубов.

Пізніше стало відомо, що осколкові поранення внаслідок вибуху отримала одна людина, 35-річний цивільний чоловік. Він був ушпиталений.

Нагадаємо, Росія поновила ракетні атаки на Харків. Останнім тижнем майже не щодня завдають ударів ракетами С-300. У п’ятницю 10 лютого була одна з найпотужніших атак на об’єкти інфраструктури в Харківській області, у результаті частина Харкова залишилася без світла, води і тепла. Комунікації були поновлені наступного дня. На одному з об’єктів інфраструктури через вибух поранень дістали десятеро людей, їх ушпиталили. Окрім ракет С-300, у той день застосували крилату ракету «Калібр».

За інформацією Генштабу, загалом по Україні 11 лютого випустили 12 ракет, 3 з них — по Харкову.

Крім обласного центру, обстрілів зазнали на Слобожанському напрямку: Красне, Глибоке, Синельникове, Вовчанськ, Фиголівка, Новомлинськ і Дворічна. Також окупанти завдали авіаційних ударів бідя Гатища і Вовчанська.

На Куп’янському напрямку з мінометів та артилерії гатили по Гряниківці, Новоєгорівці, Синьківці, Петропавлівці, Табаївці і Берестовому Харківської області

11 лютого окупанти завдали удари по Харківщині з авіації

Джерело

Новости Харькова