РФ тричі обстріляла Харківщину за ранок 20 лютого: є поранені

За інформацією: Суспільне Харків.

Фото: Харківська ОВА

Російські окупанти зранку 20 лютого обстріляли Новоосинове, Курилівку та Стрілечу. Внаслідок ранкових обстрілів поранено двоє людей, ще одна жінка може бути під завалами.

Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

"У селі Новоосинове зруйновано приватний житловий будинок. За попередніми даними, під завалами може знаходитися жінка. На місці працюють рятувальники", — йдеться у повідомленні.

Внаслідок обстрілу села Стрілеча поранено двоє людей: чоловік та жінка. Чоловікові медики надали допомогу на місці, жінку ушпиталили.

У Курилівці внаслідок обстрілу пошкоджені будівлі сільгосппідприємства.

Що відомо

  • Куп'янськ звільнили від росіян у вересні 2022 року. Російські окупанти обстрілюють Куп'янську громаду щодня. Наприкінці 2022 начальник Куп'янської міської військової адміністрації Андрій Бєсєдін пов'язував це, зокрема, із близькою відстанню до лінії фронту.
  • Щодня РФ продовжує зосереджуватись на ведені наступальних дій на п'яти напрямках, одним з яких є куп’янський. Зазнаючи втрат, окупанти роблять це для того, аби спробувати "взяти під повний контроль Донецьку та Луганську області", повідомляв Генштаб на початку лютого. У поліції Харківщини 3 лютого спростували інформацію з соцмереж про те, що Куп'янськ "здали РФ", людей закликали не піддаватися паніці та користуватися перевіреними джерелами інформації.
Новости Харькова