Пункти реєстрації на НМТ у Харкові: де можна отримати консультацію

За інформацією: Суспільне Харків.

Дев’ятикласниця Поліна. 24 січня 2023 року. Фото: Юлія Токар/Суспільне Харків

3 квітня починається реєстрація на Національне мультипредметне тестування (НМТ). У Харкові діють два пункти, де випускників проконсультують та допоможуть з реєстрацією на мультипредметний тест.

Про це повідомили у Харківському регіональному центрі оцінювання якості освіти.

Реєстрація триватиме з 3 квітня до 3 травня, тест можна буде скласти у 21 країні світу. Звернутися за консультацію чи технічною допомогою щодо НМТ у Харкові можна до пунктів реєстрації за адресами:

  • майдан Свободи, 4, головний корпус ХНУ ім. Каразіна, 7 поверх, кабінет 747. Працює у будні з 10:00 до 14:00;
  • вул. Маршала Бажанова, 17, центральний корпус ХНУМГ імені Бекетова, 4 поверх, кімната 410. Працює у понеділок-суботу, офлайн у будні — 09:00 до 15:00, онлайн — 09:00-18:00. Офлайн у суботу з 10:00 до 13:00.

Український центр оцінювання якості освіти створив для учасників НМТ відео, як зареєструватися на тестування у 2023 році:

Що відомо про національний мультипредметний тест

У 2023 році національний мультипредметний тест, який складатимуть абітурієнти, міститиме завдання з трьох предметів: два з них – обов'язкові, третій – на вибір. Український центр оцінювання якості освіти не пізніше травня підготує демонстраційні варіанти кожного з блоків, щоб учасники змогли ознайомитися з форматом тестування заздалегідь.Вступ до вишів відбуватиметься у липні та серпні.

Новости Харькова