Проїзд по вулиці в Харкові заборонять до серпня

Перекритою буде вулиця Отакара Яроша.

Заборона руху пов’язана із заміною тепломагістралі.

Із суботи 10 червня заборонять проїзд транспорту вулицею Отакара Яроша — на ділянці від вулиці 23 Серпня до провулка 23 Серпня. Проїхати на цьому відрізку дороги не можна буде до 10 серпня. Про це повідомили у комунальному підприємстві «Харківські теплові мережі».

«Під’їзд спецтранспорту до будинків буде забезпечений. Просимо вибачення за тимчасові незручності», — звернулися до жителів у КП «Харківські тепломережі».

Зазначимо, через ремонт теплотраси на заборону проїзду вулицею Отакара Яроша змінять рух автобуси №20е і 77е. Вони курсуватимуть наступним чином:

№20е:

  • станція метро «Наукова» — проспект Науки — вулиця Отакара Яроша — вулиця 23 Серпня — вулиця Космонавтів — вулиця Дерев’янка — вулиця Балакірєва — провулок Балакірєва (лікарня швидкої невідкладної допомоги);

№77е:

  • провулок Балакірєва (лікарня швидкої невідкладної допомоги) — вулиця Балакірєва — вулиця Дерев’янка — вулиця Космонавтів — вулиця 23 Серпня — вулиця Клочківська — проїзд 2-й Панасівський — вулиця Велика Панасівська — вулиця Євгена Котляра (залізничний вокзал).

Як писав KharkovNEWS.info, через ремонтні роботи заборонили рух транспорту по Григорівському шосе. Ділянку від вулиці Петра Болбочана до вулиці Камської водіям доведеться об’їжджати до 31 липня.

Джерело

Новости Харькова